Online stagemarkt FLOT op 28 mei

Ben jij een FLOT-student en wil je je graag oriënteren op een goede stageplek voor komend schooljaar? Bezoek dan de online stagemarkt op donderdag 28 mei. Stage lopen is belangrijk. Want wat is er mooier dan leren in de praktijk? Zelf voor de klas staan en ervaringen delen met ervaren collega's en begeleiders. En misschien wil jij wel een stapje verder gaan en ook bijdragen aan onderzoek naar kwaliteit en innovatie in het onderwijs. Dan heeft de Academische Opleidingsschool Noordoost-Brabant ook komend schooljaar de perfecte stageplek voor jou. Zeg maar gerust een superstage!

Interesse? Dan willen we je op 28 mei a.s. graag laten kennismaken met de mogelijkheden van AOS Noordoost-Brabant voor jou. We hadden je graag persoonlijk ontvangen, maar je snapt al: dat zit er dit jaar niet in. Daarom nodigen we je van harte uit voor onze digitale stagemarkt van FLOT op de 28e. Alleen die dag kun je inloggen om te solliciteren op een AOS-stageplaats. Meer informatie over de AOS Noordoost-Brabant en de deelnemende scholen vind je hier.

De AOS Noordoost-Brabant is sinds kort ook aanwezig op diverse social media. Die gebruiken we in de opbouw naar de stagemarkt, maar ook daarna. Het delen van kennis en informatie is immers een belangrijk doel van de Academische Opleidingsscholen. Via social media hopen we alle studenten te bereiken voor wie AOS iets kan betekenen. Jij kunt daarbij helpen door onze Facebook-pagina te liken of ons te volgen op Instagram of LinkedIn.

We kijken uit naar een virtuele kennismaking op donderdag 28 mei!

Door internetbureau ROQUIN © 2024 AOS-OMO